Share

Obavijest za delegate koji obavljaju dužnost na Omaldinskim ligama BiH grupa Sjever

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Shodno upustvu kojeg smo dobili od Fudbalskog saveza Republike Srpske, koji organizuje takmičenje Omladinskih liga Bosne i Hercegovine grupa „Sjever A i B“ i u skladu sa Propozicijama Takmičenja Omladinskih liga BiH (juniori i kadeti) u takmičarskoj 2015/2016 godini, dužni smo obavijestiti delegate o slijedećem:
– Klubovi i službena lica obavezna su doći na stadion najkasnije 90 minuta prije početka utakmice.

– Delegati su dužni da izvrše uplatu taksi za obavljenu delegatsku dužnost na žiro račun FS RS, nakon svakog odigranog kola, 10% od ukupne takse. Delegat će uplatu vršiti i za sudije sa kojima je obavio dužnost a suci će novce predati delegatu nakon odigrane utakmice.

– Uplatnice, spiskove igrača koje je dobio od klubova, specifikaciju troškova kao i izjave od aktera ukoliko bude isključenih igrača ili incidenata, delegati će poslati poštom u sjedište lige u FS RS na adresu Fudbalski Savez Republike Srpske, Aleja Svetog Save blok D, 78000 Banja Luka.

– Shodno upustvu koje smo dobili u narednom periodu bit će pokrenuti Disciplinski postupci protiv službenih lica koji ne ispune ili nisu ispunili svoje obaveze.

Propozicije za takmičenje u Oml. ligama BiH grupa „Sjever“ možete pronaći ovdje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.